Etiketter

, , ,

Nu har jag kommit igång med coachens träningsplanering. Första halva veckan blev det vila, dels pga lite återhämtning efter Sala Silverman, men framförallt pga två nya tatueringar som var tvungna att läka.

Men nu har jag kört på i 1½ vecka och det känns väldigt bra. Jag har som sagt inte haft någon vettig långsiktig plan sen jag tränade till Ironman i Kalmar 2019, så det är skönt att vara igång – livet är lättare med struktur!

Under vecka 36 såg min träning ut såhär:

Måndag: 90 min cykel

Tisdag: 1000-meters intervaller på bana tillsammans med Björn och Siri + Coach Karin vid sidan

Onsdag: 90 min cykel + 60 min helkroppsstyrka inkl. prehab

Torsdag: 110 min långpass löpning på lunchen

Fredag: 60 min yin yoga

Lördag: 115 min cykel

Söndag: 90 min löpning inkl 3×3 km i tävlingsfart

Totalt fick jag ihop 143 km cykel, 48,5 km löpning och totalt drygt 11 timmars träning.

På lördag är det tänkt att jag ska springa Norasjön Runt. Sedan en dryg vecka tillbaka har familjen en efter en insjuknat i halsont och feber… Min strategi just nu är sömn, mat och hålla lagom avstånd. Och så hålla tummarna för att bacillerna hoppar över mig. Än så länge har jag inga känningar alls och så hoppas jag att det förblir!