Etiketter

, ,

Jag som skulle vara lite mindre strukturerad i min träning, gjorde ju en kovändning och kontaktade en coach istället. Det kändes bara så himla rätt, trots att hon inte har coachat någon inom triathlon tidigare. Vi träffades för ett första möte för några veckor sedan och jag är superpepp på att komma igång. Det ska bli skönt att slippa fundera själv och med handen på hjärtat har min träning senaste åren inte varit särskilt produktiv. Tidsmässigt har jag nog tränat ungefär lika mycket som tidigare, men oftast utan någon mer långsiktig plan för att verkligen bli bättre. Jag har harvat runt i samma typ av träning och möjligtvis blivit lite starkare/bättre pga kontinuiteten över åren. Men nu jäklar! Jag tror (läs: hoppas) ändå att det finns mer att ge vad gäller löpningen. Cyklingen kan definitivt också bli bättre, men där har jag högre lägstanivå så det kanske inte blir några snabba förändringar. Mitt stora problem är hårdheten – där har jag en hel del att jobba på i alla tre grenarna och det är där jag tror att en coach kan hjälpa mig mycket. Har jag nån som säger vad jag ska göra och som kollar att jag gör det också, då blir det gjort. Det är lättare att vara småbekväm när man har sig själv som coach…

Hon har inte så många adepter sedan innan, men jag vet vilka de flesta av dem är och de skrämmer livet ur mig rent löpmässigt. Men jag tänker att jag är ju trots allt triathlet, det är mitt jobb att vara halvdålig på tre grenar istället för att vara riktigt bra på en 😆. Tänker också att deras fart ska spilla över lite på mig. För det är så det funkar va? 😉

Snart kör vi igång!