Etiketter

, ,

Jösses, har inte bloggat på över 1,5 år!

Många inlägg har författats i huvudet under diverse träningspass, men jag har liksom inte haft tid (läs: prioriterat) att sätta mig och få ner dem på pränt när jag kommit hem. Så vad har hänt sen sist? Ptja, inte så mycket. Blivit med sommarstuga, lagt ner butiken, skaffat mig världens bästa jobb (och jag som trodde jag hade det innan!), tränat en del (både mig själv och min älskade odåga till hund) och tävlat sparsamt.

Under sista veckorna inför senaste tävlingen (IM 70.3 i Les Sables D’Olonne) gick jag och längtade efter att tävlingen skulle vara över så jag kunde sluta träna så himla fokuserat och bara träna för att det är kul. Jag bestämde mig för att jag under nästa säsong inte skulle sätta några höga mål, utan bli en sån som bara är jävligt allroundtränad och gör sånt hon tycker är kul. En sån som inte har nån plan med sin träning utan kan hänga på när kompisar har nåt kul träningsgrejs på gång. En sån som inte behöver minutplanera varenda dag för att få in träningen i det eviga livspusslet med dåligt samvete över att jag tränar istället för att umgås med mina barn, min hund eller min man.

Någonstans i Vendée-distriktet – IM 70.3 Les Sables d’Olonne

Men vet ni vad? Inte helt oväntat så kom jag på när tävlingen väl var över att jag ju faktiskt älskar att just simma, cykla, springa och styrketräna. Jag tycker ju att det är det roligaste som finns! Jag är asdålig på att inte ha någon plan, då får jag ingenting gjort överhuvudtaget. Jag gillar mina listor och träningsplaner som gör att dagarna går ihop trots att det fortfarande bara finns 24 timmar.

Jag vet också att mina två tonårsdöttrar tycker att jag är galen, men samtidigt i smyg är lite stolta och imponerade över att jag tränar som jag gör och oftast inte bryr sig särskilt mycket om om jag försvinner iväg en timme eller två på morgnar/kvällar/helger ❤ .

Hunden är oftast glad om han slipper följa med på jobbiga saker – han stannar gärna i soffan och väntar på att jag kommer tillbaks.

Vad gäller maken – han oroas mer om jag inte tränar, för då blir jag tydligen både otrevlig och påhittig när det gäller diverse andra projekt. Och cyklar gör vi ju ofta tillsammans.

Så, jag tänkte om och skaffade mig en coach istället…

Ser sjukt mycket fram emot det här samarbetet – det kommer bli kul!