Etiketter

, , , ,

Äntligen är det dags att börja träna ”på riktigt” igen. Nu är det slut på hopp-å-lek-perioden. Den här varit skön och kravlös. De första veckorna nu kommer också vara hyffsat sköna och kravlösa, det är nu jag ska mota in kroppen i träningsrutinerna igen.

Inledde träningsperioden igår med ett morgonpass på gymmet. Hittade en spellista som speglade mitt mood:

På kvällen var det dags för tröskelpass i bassängen. Var hyffsat laddad, värmde upp ordentligt och körde sen igång första 400-ingen. Jag hatar 400-ingar, det är bara jobbigt, även när de inte genomförs på max. Hade som vanligt problem med att räkna till 16, men safe:ade och körde ev 18 eller 20. Tänkte att jag ser ju på klockan sen, vad första 400:a gick på. Förutom att jag inte gjorde det. För då hade min klocka dött…

Tror det har gått max ett år sen senast detta hände. Då fick jag en ny klocka. Men nu hände det alltså igen. Lagom tills jag verkligen behövde den! Hur tränar man utan klocka liksom?! 😉

Nu på morgonen har jag varit hos Jerker på behandling. Första efter Ironman. Det fanns lite att jobba med… Så nu tyckte han ändå att jag skulle ta det lugnt med träning fram till helgen. Med andra ord: Det där ”Nu jävlar”, får vänta några dagar till. Well, det är långt till säsongen, så det är bäst att vara snäll mot kroppen!