Etiketter

, , , ,

Igår kväll simmade jag i Ramsjön med Lotta och Bibben. En helt magisk sommarkvällssimning 😍 Tyvärr hade jag typ helt slut på batteri i Garmin och inte tog vi några bilder heller, så det var tur att det var ett sånt pass som var värt även om det inte finns bevis för att det faktiskt genomfördes 😉 Men vi simmade runt ön, så ca 1,8-1,9 km blev det iallafall.

Idag var vi desto fler som simmade, med coach Åsa. Solen sken med sin frånvaro (vilket åtminstone gjorde det lättare att navigera). Garmin var laddad och det visade sig att jag kanske inte kommer vara sist upp ur vattnet på lördag (vad Per än säger 😂). Simmade även idag runt ön, plus lite bonus och fick ihop drygt 2,2 km. I ett hårt med kontrollerat tempo som innebär att jag skulle kunna komma upp ur vattnet efter bara 35(!) minuter. 1:52/100m var enligt Todays Plan den bästa snitthastigheten jag hade hållt över tid de senaste 12 månaderna – dvs så länge som jag simmat 👏. Och då stannade jag ändå en gång och putsade glasögonen. Den känslan tar jag med mig till Vansbro!

Nej jag var aldrig uppe på land…

Foto: Åsa. Och Susanne verkar ha roligt i bakgrunden 😂