Etiketter

, , , ,

På plats i soliga Motala sedan ett antal timmar. Nummerlappen sitter på tröjan, energin är packad och cykeln putsad.

Vi stack ut och cyklade en sväng för att köra ur nästan 2 veckors cykelvila-seghet ur benen och den sista hostan ur bröstet. Check på det! Antingen är jag frisk som en nötkärna imorgon bitti, eller så vaknar jag med ont i halsen. Men hellre det än att köra 30 mil med nåt skit i kroppen som drabbar starten i Vansbro istället. Så håll tummarna för att förkylningen är bortskrämd nu! Benen fungerade förövrigt finfint när den första segheten hade försvunnit 👌

Nyduschade väntar vi nu på att resten av teamet ska komma på plats, så vi kan käka lasagne och gå och sova 😴

Passade på att tanka i mig en flaska Maurten DM320 efter cyklingen också så benen ska vara välfyllda imorgon bitti 💪🚴‍♀️