Etiketter

, ,

Nysimmad! Varit på Gustavsvik i ottan och nött teknik med Simma med flyt-Åsa. Efter sjukdomsuppehållet när jag inte var i vattnet på nästan 2 veckor har simningen faktiskt känts riktigt hyffsad. Jag trodde att jag skulle ha tappat en hel del i teknik, men efter att vi kom hem från Mallis har jag varit väldigt noga med Cassandras teknikövningar, och det har tydligen lönat sig (surprise!). Så alla 3 passen den här veckan har känts riktigt bra, plus att jag fått med mig mer fart utan att känna att jag tar i mer (dvs tekniken har varit bättre).

Tror att det var nyttigt med en mental nollställning och vila från simningen. Har nött så mycket simning det senaste året och det är lätt att snöa in och fastna i det en vet att en brukar göra fel och så glömmer jag allt annat och tappar tekniken där istället.

Men nu känns det bra och jag hoppas känslan i Vansbro kommer vara ok också, ska bara träna lite mer öppet vatten de kommande 2 veckorna.

Nysimmad med tillhörande pås-ögon 👌