Etiketter

, , ,

Det kan vara tävlingsnerverna inför Vansbro Triathlon som börjar spöka. Bara 2 veckor kvar till säsongspremiär. Vilket dessutom bara är min andra riktiga triathlontävling någonsin 🙈

Drömde iallafall att Lotta också skulle köra i Vansbro och när jag kom in för att växla till löp kom hon i mål… (Nog för att hon simmar så sjuuuuukt mycket snabbare än mig, men inte så mycket att hon hinner cykla 9 mil och springa 21 km medan jag cyklar 9 mil 🤣). Men hon kom alltså i mål när jag kom in för växling och insåg att jag hade en halvmara kvar att springa. I SLALOMPJÄXOR! Det har jag ju inte tränat alls på och förbannade mig själv (och litegrann coach Fredrik) för att jag hade missat att träna på nåt så grundläggande.

Som sagt tävlingsnerver…

Foto från Stockholm Marathon, där jag tack och lov slapp slalompjäxorna…