Jag vill inte pĂ„ nĂ„t sĂ€tt chocka er genom att göra en uppdatering hĂ€r i bloggen đŸ€Ł Jag kan heller inte lova att jag fortsĂ€tter min nedrĂ€kning, Ă€ven om rubriken i sig pĂ„ nĂ„t sĂ€tt Ă€ndĂ„ förpliktigar till nĂ„gon form av regelbunden uppföljning 😬 Men vi fĂ„r se helt enkelt!

66 dagar kvar till Ă„rets stora mĂ„l alltsĂ„. Ironman Kalmar. Stora förvĂ€ntningar och jag ser fram emot det med skrĂ€ckblandad förtjusning! 👏

SĂ„ hur Ă€r det nu led sjukdomsstatusen inför VĂ€tternrundan i helgen? EnerginivĂ„er och allmĂ€nstatus tillbaka pĂ„ topp sedan 4 dagar, feberfri en vecka, hostar en del fortfarande men behöver inte hostmedicin lĂ€ngre. Provade att simma lite i mĂ„ndags kvĂ€ll, det gick fint och inga bakslag. Simmade ordentligt i morse och blĂ„ste ur kroppen lite med tuffa 50:or – kĂ€ndes asbra! Följt av 5 km lugn jogg för att se hur lungorna kĂ€ndes – Ă€ven det pĂ„ topp och pulsen höll sig lĂ„g 👌

1500 m insim och tekniktrÀning, följt av ett antal 50:or i fartzon 4.

VĂ€rldens trasigaste (men skönaste) skor, som tog mig runt Stockholm Marathon utan ett skav, blĂ„sa eller annat trams ❀

Nu vilar jag till imorgon kvÀll, dÄ tÀnkte jag provcykla lite och efter det besluta om det blir start pÄ lördag morgon.