Etiketter

, , , , ,

Sista dagen i Skottland och vi har fortsatt vår inslagna väg med promenerande in absurdum och en hel del turistande.

Onsdag

Transportmedel: apostlahästarna

Antal promenerade steg: 24209

Antal sömntimmar: 9:29

Besökt: University of Stirling och Stirling Castle

Utöver det har vi ätit gott x2 och jag har shoppat lite presenter till tjejerna (och en present till mig)…

Supergoda scones och Butternutsoppa till lunch och tapasbricka till kvällsmat. Båda måltiderna resulterade i att mat pressades ur mina öron 🙉 #proppmätt

Samma sak hände faktiskt igår kväll också när vi bestämde oss för att vi inte kunde lämna Skottland utan att ha provat Haggis. Lite av en chansning när man är vrålhungrig, men ingen av oss är särskilt kinkiga när det kommer till mat, så det fick bära eller brista. Det bar. Smakade precis som pölsa och så var det en supergod whiskeysås och potatismos till 😋 Så om man inte är så petig så har jag ju faktiskt provat inhemsk whiskey också (närmare än så kommer det inte bli iallafall, för när det kommer till alkohol är jag desto mer kinkig). Men haggisen var ruskigt god iallafall!