Idag mår jag bättre. Eller jag mådde bättre redan igår. Bara att jag fick lite mer gjort på jobbet gjorde att jag inte kände mig så värdelös. Sen däckade jag i soffan vid 20-tiden och sov närmare 12 timmar. Vaknade lite halvförkyld, vilket förklarar varför kroppen inte har varit lika pigg på träning som jag själv de senaste dagarna. Inte så konstigt, Ida har var varit hemma med halsont och hosta i två dagar, så det var ju rätt väntat.

Men all kärlek och pepp jag fick från alla när jag gnällde av mig i torsdags! Tack!! Det gjorde ju också att jag mådde mycket bättre. Jag vet att det vänder, jag vet att många känner sig otillräckliga då och då, men det hjälper ändå att höra hur många som bryr sig och som tar sig tid att skriva några peppande ord ❤

Idag har jag och Saga haft tjejmys. Ida har varit på två ”kalas”, varav det senare varar ända till imorgon. Så jag och Saga skulle gå på bio. Nu gick det typ inga barnfilmer efter klockan två på lördag em – helt värdelöst! Så vi åkte till Ikea och hängde runt och käkade köttbullar. Saga nöjd = mamma nöjd. Nu har vi färgat håret och bäddat ner oss i sängen med lördagsgodiset för att kolla på Vaiana på Netflix. Win!

20180915_1946052019221307716456328.jpg