Alla simpass inför tävlingspremiären i lördags har handlat om att klara av att crawla 650 m i ett sträck och försöka fixa så många teknikmissar som möjligt på kort tid. Och även om mycket har hänt på de här 2,5 månaderna sen jag bestämde mig för att lära mig crawl, så finns det MYCKET kvar att göra för att få upp lite fart.

Idag var det skönt att veta att jag inte behöver ”prestera” inom simning förrän framåt våren/försommaren. På så sätt kunde jag backa tillbaks ordentligt. Ta tag i endast ett par teknikövningar, fokusera på detaljer och korta sträckor. Så himla skönt! Kände att jag använde rätt muskler, blev TRÖTT i rätt muskler och fick bra grepp om vattnet. Bra känsla! Nöjde mig med att nöta i totalt 1000 m, sen kastade vi ”gris” och gjorde kullerbyttor istället, jag och mina småbrudar ❤