Etiketter

, , , , ,

När jag fyllde år i december så fick jag i present av alla brudarna i tjejgänget att vi skulle åka till Loka Brunn och äta frukost och sen vidare till höghöjdsbanan i Hällefors. 

Vi har väntat in ett datum när jag, och de flesta andra kunde, plus lite trevligare väder än i december. Och vi lyckades riktigt bra med båda delarna. 7 glada bruttor lämnade ett soligt Nora kl 7.15 igår morse. 

Första stoppet var alltså frukost på Loka Brunn 

Mätta och belåtna styrde vi stegen mot Hällefors och höghöjdsbanan dör vi först fick en säkerhetsgenomgång och fick testa allt med fötterna stabilt placerade på marken. 

Det var inte bara det där med att vända karbinhakarna åt rätt håll och att inte släppa rullen så den ramlade ner på marken…

Selarna var också ett kapitel för sig

Det var en del nervösfnissande innan vi kom igång

Alla var inte lika positivt inställda till höga höjder

Det fanns tre olika nivåer på banorna. Jag, Hanna och Marit körde igenom alla 3, Linda F var med på 2:an, Linda G och Maria nöjde sig med flera varv på första banan och Ann-Britt coachade och fotograferade från marken. För trots pepp, uppmuntran och positiv inställning, så kunde hon inte ta sig ut på första hindret. Och hela poängen var ju att vi skulle ha kul och det syntes alltför väl att det verkligen inte var det för A-B. När hon kom ner på marken och fick av sig selen fick hon tillbaks ansiktsfärgen och blev sitt vanliga glada jag igen.

Jag är så imponerad av de som kämpade med både rädsla för höjder och fallskräck, men ändå tog sig igenom. Tack för att ni ställde upp för min skull ❤ Det var så himla kul! Själv visste jag inte alls hur jag skulle reagera, men det gick ju som en dans. Varken höjderna eller gungandet bekom mig. Nåt enstaka hinder gjorde att pulsen gick upp lite extra, men inte mer än så.

Det här hindret var lite spännande. Syns nästan på min min…

Linda F är på G


Jag på klätterväggen

Linbana var kul, men lite läskigt i landningen eftersom man aldrig riktigt visste vilken kroppsdel som skulle landa först

Bana nr 1

Mia hade en egen stil ner för rutschkanan

Marit går in för landning

Alla brudarna, förutom Marit som höll i kameran


A-B var pepp innan det var dags att ge sig ut i hindret

Sen drog vi till Grythyttan och käkade glass som en perfekt avslutning på en fantastisk dag. Tack tjejer! ❤