Etiketter

, , ,

Efter jobbet idag åkte vi hem till Jonas och hämtade tjejerna och rullade vidare mot Västerås och Cityfestivalen. De var uppklädda och taggade till max! 

Det var lite som Noramarken med marknadsstånd, karuseller och en herrejösses massa folk. Vi letade oss in till själva ”betalfestivalen”. Sjukt prisvärt btw 60 kr/vuxen och gratis för barnen om man hade förköp 😂. 

Vädret hade bestämt sig för att visa sig från sin absolut bästa sida och humöret var på topp. Värmde upp lite med Miriam Bryant i väntan på huvudattraktionen  (vad oss anbelangade) – Norlie & KKV.  Så sjukt kul att hela familjen tycker att de är så grymt bra. Annars är det alltid nån som får offra sig och hänga med ändå. Men nu var det fullt på från start. 

Eftersom de inte skulle börja spela förrän 21.30 var jag lite nervös att Saga skulle bryta ihop innan. Eller under. Eller efter. Men det krävdes inte alls mycket sopande för att hålla henne på hanterbart humör före. Under och efter var hon solstrålen själv! 

Även Per var nöjd. Tror jag…

Vilket drag. Nu är jag hes. Snart är vi hemma så man kanske kan få sova några timmar. Imorgon 07.15 är det avfärd till Loka med alla brudarna för att inkassera min 35-årspresent.

Det är sommarkvällar som den här som man ska gömma nånstans därinne och plocka fram när mörkret och kylan tränger sig på ❤