Etiketter

, ,

Som personlig tränare är det ju faktiskt rätt viktigt för trovärdigheten (tycker jag personligen iallafall) att en inte bara har koll på läget i teorin, utan även i praktiken. På sistone har tidsbristen gjort att jag inte hunnit träna på det jag önskat, vilket har lett till att min tyngdlyftningsteknik har hamnat lite på efterkälken. Framförallt i ryck. Särskilt stark har jag aldrig varit i ryck, men jag har åtminstone haft skaplig teknik. Det fina i kråksången är att jag kan förena nytta med nöje och med gott samvete träna på arbetstid. För det är faktiskt så att min chef kräver det ;-)Så det roade jag mig med en stund  på förmiddagen.

Eftersom jag håller öppet i butiken samtidigt blir jag tvungen att träna på jobbet. Därför har jag ett helt rum avsett för träning och tester – snacka om lyx! Men…

Eftersom varje litet skrymsle (förutom massagerummet) av vår rätt stora lokal, är upptaget av cyklar under den här delen av säsongen, så var jag väldigt tacksam över att solen sken från klarblå himmel…

Så jag tog mitt pick och pack och tränade utomhus istället. Varmt och skönt!

Till kvällen blir det rastning av cykeln som står och känner sig lite övergiven efter VR.