Etiketter

, , ,

Jeesus vad det har varit tråkigt väder idag! Spöregn och grått och dimmigt. Riktigt klassiskt skitväder helt enkelt. Men vad alla damer kämpade på uppför Kinnekulle idag. Jag och Per iklädde oss plastpåsar på fötterna och lommade ut i spöregnet för att peppa och langa vätska till mina grymma lagkamrater. Riktigt roligt, trots genomfrusen och blöt. Tjejerna var starka och kämpade på som vanligt. Emma vann ju, inte helt otippat, ganska enkelt… Men vilka insatser alla som fullföljde idag stod för! Nu är jag peppad på att få ordning på kroppen och komma in i matchen igen. Jag vill ju oxå vara med och tugga styrlinda och smaka blod!

Här kommer en massa bilder från dagen. Det är rätt usel kvalitet på de flesta, dels eftersom jag inte är nån bra fotograf och dels eftersom kameran inte var jättenöjd med spöregnet. Men hittar någon nån bild ni vill använda, så varsågoda. Fotograf: Jag2014-06-28 11.49.40 2014-06-28 12.38.32

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC