Etiketter

, ,

Supermycket tack för alla pepp- och hejjarop inför dagens SM-linje! Men jag kommer inte starta, hur häftigt det än vore att stå i starten med Emma Johansson. Senaste dagarnas cykling har bara gjort det mer tydligt att jag behöver vila och släppa på en massa måsten. Nästa år går SM i Örebro, då blir det kanske nya tag. Men i år nöjer jag mig med att vara fotograf och langare.

Igår fick jag dock känna att det faktiskt är kul att fincykla. Man måste inte hetsa hela tiden! Jag och Mirella var ute en timme och körde tävlingsvarvet i lugnt och fint tempo med en massa prat. Av förklarliga skäl hade Mirella lite tungt med andningen på sina håll. Jag har provat själv att andas med lungorna undanskuffade och ihoptryckta och det är ingen lek. Men det var ju min räddning för att slippa bli avställd uppför den där jäkla kullen!

Återigen Tack Mirella för en härlig cykeltur med massa pepp från någon med en massa rutin på det här med cykel och tävlande. Du och Henke är verkligen guld värda! ❤