Etiketter

, ,

Jag hade önskat mig bättre uppladdning inför min andra tävling, än ett spräckt revben, överansträngt knä och misstänkt feber kvällen innan. MEN när det väl var dags kunde jag faktiskt inte beskylla något av detta för att sätta käppar i hjulen för mig. Däremot behöver jag mer backträning/pannbensträning. Man kan väl kanske tycka att det var just backträning vi fick i Spanien, men det verkar min kropp inte riktigt ha förstått. Jag har väldigt svårt att gå på ordentligt i långa och lite brantare backar, jag är nog helt enkelt för rädd för att bränna mig. Backen upp för Kinnekulle är en ganska lång och brant backe. Igår körde vi upp där 6 ggr. Tittar man på bilderna ser det ut som att jag inte tog i så mycket, men anledningen är att de är tagna väldigt tidigt i backen plus att mina småtroll stod där och hejjade så glatt så man kunde inte annat än bli glad.

Jag tappade i backen redan första varvet. Sedan körde jag och tre andra tillsammans resten av varvet. Vi  höll tempot uppe och hade visuell kontakt med fler tjejer framför. När vi kom till backen igen blev jag tyvärr ifrånkörd. Men redan på väg nerför igen kom jag ikapp en av tjejerna, men hon var för trött för att vara till någon större hjälp tyvärr. En bit in på varvet kom vi ikapp Ulrika och sen höll vi ihop resten av loppet. Jag upplevde det som att jag var något starkare på platten, men hon hade lite starkare backben och mycket starkare pannben så trots att vi gick in i sista backen samtidigt så var hon en eller ett par minuter före mig i mål.

Varje gång upp för backen funderade jag på att bryta. Jag hade knappt styrfart och jag kände hur den överkörda grävlingen var och nosade mig i hälarna… Men resten av banan var så sjukt kul och jag hade så jäkla bra tryck på platten, så allt var förlåtet så fort jag kom upp på toppen. Dessutom så är ju ett av målen varje tävling att vara en förebild och INTE bryta. Det känns rätt skönt att kunna visa mina barn att man kan tävla och ha kul även om man inte är bäst. Eller som i mitt fall, kommer sist av de som fullföljde.

Sara var grym som vanligt och plockade en andraplats! Hejja hejja!SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC