Etiketter

, , ,

Idag gav jag mig på lite cykling igen. Det vankades ju bergstempo igen för att se om vi blev bättre eller sämre av veckans hårdträning. Att jag har blivit sämre pga både det ena och det andra var ju ingen hemlighet. Dessutom hade vi rätt taskiga vindförhållanden uppenbarligen. Jag hade i stort sett samma snittwatt uppför (210 idag och 212 senast), men nästan en minut långsammare. Inte så illa kanske med tanke på att revbenet gjorde rätt ont. Men jag gick ut lite för hårt och kroknade ordentligt sista 3 km och när jag kom upp fick jag knappt luft.

Efter det rullade vi ner och käkade glass. Jag körde vit choklad och jordgubbssorbet. Winner! Kändes riktigt skönt att jag kunde cykla idag, även om revbenet gjorde ruskigt ont och armen inte var riktigt med i matchen så kunde jag iallafall cykla! Glad tjej. Typ.

Men sen på kvällen blev jag undersökt av en läkare som klämde och kände på min kropp. Han konstaterade att revbenet inte var av, det var bara en spricka och det skulle göra ont i ca en månad. Sen klämde han på alla möjliga ställen på min arm och axel och såg bekymrad ut och skakade på huvudet. Han misstänkte fraktur på radius, skrev ut smärtstillande, ordinerade mitella tills jag kommer hem och får armen röntgad och så skjutsade han iväg mig till apoteket.

Jag har personligen rätt svårt att tro att det skulle vara en fraktur. Jag cyklade ju trots allt relativt obehindrat idag. Och SÅ ont har jag inte. Men det är lugnast att gå iväg och kolla upp det på onsdag när jag är hemma igen.

Nu är det sådär dåligt med uppkoppling igen, så bilderna från idag får ni tänka er…