Etiketter

, , ,

Det snackas ju en del om det här med att jag tar till olika mer eller mindre diskreta knep för att slippa cykla när jag tycker det är jobbigt. Det hela började med Vätternrundan förra året när jag pillade in en trasig säkerhetsnål i däcket för att slippa ligga och borra i motvinden ner till Jönköping. Jag fortsatte med punkan i uppförsbacken på Östgötaloppet, punkan i startfållan på Hjälmaren Runt och så monsterpunkan häromdagen när jag anklagas för att ha stuckit en kniv i däcket…

Idag tog jag det hela ett steg längre. Dagens högsta pulsnotering följdes av en krasch. Typiskt dumt klantigt och onödigt. Men väldigt effektivt ur den synvinkeln att jag fick åka bil resten av dagens pass och får en extra vilodag imorgon. Trolig spricka i ett revben och en ond armbåge. Nu börjar dessutom nyckelbenet se lite konstigt ut. Men vad gör man inte för att slippa ifrån träningen?

Bilderna från idag kommer förhoppningsvis imorgon, för nu strular uppkopplingen lite för mycket.