Etiketter

,

Idag har jag lyckats med något nytt. Efter dryga milen körde jag på en stor sten som jag inte såg, bakhjulet försvann och jag trodde jag skulle gå i backen. Det gick bra och jag kunde konstatera att jag klarade mig ifrån punka. Strax därefter small det som ett pistolskott och jag fick en pisksnärt på vaden. Fick hejd på ekipaget och sen började jobbet med att försöka trassla ut slangen ur navet och bromsklossarna… Sen visade det sig att det var en stor reva i däckssidan. Fredrik/Macgyver gav sig sjutton på att det skulle gå att laga. Han hittade en tom aluminiumburk i en buske som han skulle lägga emellan slangen och däcket. Det föll på att ingen cyklade omkring med en kniv i ryggfickan. Jag fick snällt lägga in cykeln i servicebilen och hoppa in.

2014-05-14 09.40.41 2014-05-14 10.01.43 2014-05-14 10.09.26 2014-05-14 10.10.31 2014-05-14 10.22.02

När vi kom fram till stället vi skulle köra treminutersintervaller var Sara som hade följt med oss, så snäll och lånade ut sitt bakhjul till mig så att jag kunde vara med och köra. Hade inget riktigt tryck i benen och knäet gjorde riktigt ont emellanåt. Men jag rullade vidare med ner till caféet där vi betalade hela 10 Euro för 9 st kaffe… Det är dyrt här i Schweiz.2014-05-14 11.23.08Efter kaffepausen sa Sara att jag gärna fick cykla hela vägen hem om jag ville. Hon var nöjd och jag med. Knäet funkade ganska fint och benen började vakna till liv. Jag hade inte så mycket extra, men fullt tillräckligt för att livet skulle kännas gött hela vägen hem.

Förutom fincykling i solen har vi även hunnit med ett corepass på gymmet och häng i Specialized Concept Store, där de slipade till min fälg så den blev len och fin igen. För det arbetet plus att de kollade alla ekrar tog de hutlösa 5 Euro. Det är dyrt här i Schweiz…