Det har varit pinsamt dåligt med aktivitet här på bloggen på sistone! Men ibland måste man ju som bekant prioritera bort saker, och nu har det blivit bloggen. För tro det eller ej, men även jag har bara 24 timmar på mitt dygn… Och det dygnet fylls ganska snabbt upp när man har en heltidsanställning,  driver egen firma, har en familj och ett hus att ta hand om samtidigt som man försöker sig på en elitsatsning.

Men nu sticker den elitsatsande delen av mig till Spanien på träningsläger tillsammans med mina grymma lagkamrater i CK08 Ride Of Hope! Förhoppningsvis ska det ge mig lite tid över till att blogga lite mer. Därmed lovar jag inte att energin kommer finnas, vi åker ju inte direkt dit för att sola och bada… Men lite härliga bilder ska jag väl lyckas få upp, om inte annats så bara för att jävlas 😉