Etiketter

, , , ,

Idag har det inte gått i många knop. Vi tog det rätt lugnt i morse eftersom starten i Östgöta Motion inte gick förrän kl 10. När Per och de andra hade stuckit iväg gick jag och tjejerna tillbaks till husbilen. De kollade på film och läste böcker och jag passade på att jobba. När det hade gått ca 90 minuter gick vi tillbaks ut till målgången för att vara redo när Per kom tillbaks. Jeeesus vad det blåste! Efter ungefär 1:44 rullade han i mål och det hade mycket riktigt blåst en hel del kantvind. Ser jag fram emot imorgon!

I övrigt har vi mest lunchat och slappat. Jag stack ut på eftermiddagen och körde ett väckningspass för benen. Försökte ta det lite lugnt i 30 minuter (lättare sagt än gjort om man skulle ha styrfart i vinden), sen gasade jag på i 10 minuter och sen rullade jag ner i 20. Svårt att avgöra hur det känns när man kör själv och det blåser. Ja det var jobbigt, men inte oöverkomligt. Men hade det varit fler med hade jag kanske blåst av som en liten vante.

På kvällen kom tjejerna som hade varit och kämpat på Jönköpings Varvlopp idag, och vi tog en biltur runt banan för att checka läget. (Sara krigade till sig en femteplats i Jkpng idag, hon är grym hon)! Känslan inför morgondagen är mest lugn förnekelse. Jag är taggad och det kommer gå bra. Punkt. wpid-20140412_114335.jpg wpid-20140412_155208.jpg
image

image

image

image