Etiketter

, , ,

Otroligt dåligt med bloggande här på sistone. Ber om ursäkt för det, men det är lite mycket nu. Med dubbla jobb och allt. Men kul är det!

Hursomhelst. Det här får ni ju bara inte missa! CK08 Ride of Hope anordnar en provapå-tävling på landsväg för tjejer. Det var ju där som jag förra året verkligen bestämde mig för att prova på det där med att tävla på riktigt. Alla ni som har möjlighet att åka till Vallentuna på Annandag Påsk (måndagen den 21 april) – ÅK! Ni kommer inte att ångra er. Är man det minsta nyfiken på hur det är att tävla på cykel så har man absolut inget att förlora på att åka dit. Såhär ser inbjudan ut:

Ett kul sätt att stödja både svensk damcykling och Barncancerfonden!

Nu kan du testa hur det är att tävla mot andra tjejcyklister, utan hets och stress. Vi kommer inte ens att utse en vinnare!

Måndagen den 21 april (annandag påsk) kör vi säsongens första träningstävling för tjejer på landsväg i Stockholm.

Vi träffas vid Frösunda station i Vallentuna för tre snabba varv på en bana som är ungefär 11 kilometer lång. Målet är att samla så många damer som möjligt, för att fler ska få testa hur det är att köra i en stor klunga på samma villkor, och för att prova på hur det är att attackera och spurta. Blir du avhängd är det snart återsamling och omstart igen – allt i en skön, kamratlig och lättsam stämning.

CK08 Ride of Hope är klubben som bjuder in till träningstävlingen, och masterstart med MC är ordnad. MC:n kommer också att köra före under varven och varna trafiken i utsatta kurvor.

Kostnad: 50 kronor som oavkortat går till vår insamling till Barncancerfonden
Föranmälan: Nej, det är bara att dyka upp!
Fika: ja, vi bjuder på juice och bulle efteråt 🙂
Tid och plats: 21 april klockan 10.00, Frösunda station i Vallentuna

Bortsett från att det här är ett roligt sätt att bidra till cancerforskningen är vår ambition att fler tjejer ska upptäcka hur kul det är att tävla.

Sprid gärna inbjudan vidare till så många som möjligt – alla damer är välkomna!

Jag kommer åka dit och jag har två platser över i bilen för nyfikna tjejer med cykel. Hör av dig om du vill lifta med från Nora/Linde/Örebrotrakten! Blir vi fler så kan vi ju åka bilkaravan 🙂 Kom igen nu – GÖRT!20140208-105549.jpg