Etiketter

, , , ,

Hur många har ett så roligt jobb att de frivilligt jobbar en fredagskväll? Nu har jag det! Fast jag måste ju samtidigt erkänna att jag hade ju hellre jobbat under dagtid. Men då måste jag ju vara på mitt andra jobb, så det kör ihop sig lite där. Så jag får jobba lite obekväma tider ett tag för att förhoppningsvis kunna leva på det roliga så småningom.

Det blev iallafall ett grymt gensvar när jag startade officiellt! Superkul med alla grattis och hejjarop. Och att det faktiskt trillade in en del bokningar redan första dagen var ju verkligen över förväntan. Det här kommer bli så bra så bra! Men nu måste jag faktiskt ta och sova lite. Imorgon är det Spin of Hope, så då ska jag sitta två timmar på en spinningcykel. Tur att jag har barnen hemma, annars hade jag nog varit så dum att jag hade kört hela 12-timmarspasset… Nu klarar jag mig undan med två timmar i sällskap av Linda och Marit. Jag vet att de förväntar sig det värsta. Och det ska de få! Jag planerar att köra Blender…