Etiketter

, , ,

Nu börjar jag äntligen få ordning på hemsidan till mitt nystartade företag. Det är fortfarande mycket som behöver falla på plats. Men jag vill ändå komma igång, så nu kastar jag mig ut och så får förändringar ske vartefter. Bland annat kommer jag till en början att jobba hemifrån, men har eventuellt en lokal på gång där jag kommer att kunna ha min massagebänk och så småningom även en testcykel. Många idéer och tankar finns det, men det får ta den tid det tar.

Jag skulle hursomhelst vara tacksam om om ni vill hjälpa till att komma med synpunkter på hemsidan, tjänsterna jag erbjuder, om det är något som saknas eller känns överflödigt. Något som är otydligt? Och såklart gärna hjälpa till med att sprida hemsidan!

http://www.almsan.se 

Tack på förhand! 🙂

shoot_for_the_moon-260x260