Etiketter

, , , , , ,

Åh vilken dag, den gick rätt in på feelgood-kontot! Åkte hemifrån redan vid 6.30 i morse. Styrde kosan mot Eskilstuna och SubXX Sub8-träning. Vi skulle samlas kl 9.45, men innan dess skulle jag svänga förbi och hämta en cykel som jag hade köpt på Blocket. Jo, för Saga behövde faktiskt en MTB, så nu har tjejerna varsin Scott Scale JR att rejsa runt på. scott scale 20 jrHumöret var på topp, solen sken och det var i stort sett tomt på vägarna. 2014-03-16 08.04.48Det var lite kyligt i luften, men rent på vägarna. Ända tills jag började närma mig Eskilstuna, för där hade det tydligen snöat i natt. Vägarna var snöiga och isiga och jag började ångra att jag inte hade kvar dubbdäcken på crossen…

Det var lite isigt när vi rullade ut från Vilsta friluftsområde, men så fort vi kom ut på vägarna så hade solen hunnit smälta bort det mesta. Vilken dag! Vilken energi! Vilket flow! Större delen av tiden var det bara myscykling som gällde. En stund mitt i passet drillade vi lite belgisk kedja och den var rätt välsmord trots att vi inte kört ihop på länge. Det är så skönt att köra tillsammans med tjejer man känner och litar på. Benen kändes i topptrim. Det enda oroande var ett spökande knä. Inget jag kände av igår under intervallerna och inget jag har känt tidigare heller. Men det gjorde ont från start idag. Det blev bättre när vi rullade, men så fort vi hade stått still en liten stund så gjorde det ont igen. Misstänker att det beror på avsaknaden av stretching efter passet igår. Jag hoppas det och 9 ggr av 10 brukar mina knäkänningar bero på just det. Tyvärr har jag ont fortfarande nu på kvällen, om jag belastar knät i vissa lägen. Men jag har rullat runt på min rulle och knådat låren, så förhoppningsvis ska det ge sig till på tisdag när det är dags för cykling igen.2014-03-16 11.11.36 2014-03-16 11.11.54 2014-03-16 10.14.02 2014-03-16 10.48.09Vi fick även en kurs i fotoposering av Susanne…

BIG NONO!

BIG NONO!

Be cool!

Be cool!

SubXX Sub8