Etiketter

, , , ,

Det smids en hel del planer här hemma. Jag har ju en ganska klar bild av vad jag vill jobba med när jag blir stor. Inte för att jag inte trivs med det jag gör nu, men det är inte det jag helst vill göra. Nu har jag äntligen tagit ett litet kliv i rätt riktning och registrerat mig för F-skatt. Till en början kommer jag ju såklart stanna kvar på min nuvarande tjänst, men förhoppningen är ju att jag så småningom ska kunna försörja mig på mitt egna företag. Mer om det kommer sen, jag avvaktar just nu att företagsnamnet ska godkännas, sen kommer ni nog inte missa när jag sparkar igång…våga

Idag har jag varit ute och plågat mig själv i stormen. SC stege stod på schemat. Tog crossen eftersom jag tänkte köra grusbacken uppför Käppstaberget. Men när jag började cykla uppför upptäckte jag att den dels var för kort, dels var det massor med lösgrus i vissa partier och snö och lera på andra ställen. Så jag rullade ner på asfalten igen och körde mot Hällefors. Jag körde de första intervallerna (2,3,4,5 min) åt ena hållet, med mestadels motlut och grym motvind. Sen vände jag tillbaks och körde 4,3,2 åt andra hållet. Då var det svårt att hålla pulsen uppe eftersom jag fick vinden i ryggen och mestadels medrull. Pulsen landade på 190,191,193,190,190,185,188. Eftersom jag tog vintercykeln så har jag ingen koll på effekten, men det kändes som att jag fick jobba ordentligt. Imorgon blir det fincykling i Eskilstuna tillsammans med bästa SubXX Team Bianchi. Kan det bli bättre?