Etiketter

, , ,

Jösses vad tiden går fort när man har roligt! Om exakt en månad är det dags för säsongsstart. Östgötaloppet är först ut. För min del iallafall. Jönköpings varvlopp går dagen innan, men familjelogistiken säger nej till det. Hur som helst blir jag nervös bara jag tänker på det. Det känns ju knappt som om jag har börjat med träningen… Fast å andra sidan är det ju just säsongspremiär. Toppformen är inte planerad förrän till mitten av juni. Fram till dess ska benen tävlas i form! Och kanske framförallt ska nerverna tävlas i form.

Har inte hunnit skriva så mycket senaste dagarna. Det är lite mycket annat just nu och då hamnar tyvärr bloggen en bit ner på priolistan. Men träningen fortskrider enligt plan, trots bloggtorkan. Frågan är ju, om jag inte bloggat om träningen, har jag tränat i onödan då? Eller har jag ens tränat? Bäst jag shapar upp lite.

Ikea och Bauhaus har tagit en del tid - och ändå är det här bara början...

Ikea och Bauhaus har tagit en del tid – och ändå är det här bara början…

I morse var jag iallafall på gymmet och körde maxstyrka. Är nu nere på 3 repetitioner och 5 set. Det som är lite klurigt med bara 3 reps är att det gäller att verkligen köra tillräckligt tungt från början, annars står man där efter första setet och har knappt hunnit börja. Och att köra så tungt att man bara klarar 3 repetitioner och ändå lyckas hålla tekniken på plats är inte heller helt lätt. Men det kändes bra idag och jag börjar få kläm på hur mycket vikter som krävs i de olika övningarna.

Jo titta, jag var faktiskt på gymmet i morse!

Jo titta, jag var faktiskt på gymmet i morse!

Mina händer plågas nog värst av marklyften

Mina händer plågas nog värst av marklyften