Etiketter

, ,

Vi måste prata lite grann om det här med min hunger känner jag. För ca 3 timmar sedan satt jag på en restaurang och var proppmätt. Nu har jag sedan 1½ timme tillbaka försökt bortse från att min kropp tror att den håller på att svälta ihjäl. Normalt brukar jag göra den till viljes, men nu har jag suttit i telefonmöte och då gör sig inte de smaskande ljuden av att jag äter, särskilt bra. Styrelsemöte – hur roligt låter det? Men när det är med SubXX är det roligt. Jag blir så glad och ser fram emot cykelsäsongen grymt mycket bara av att prata med dem. Precis som det ska vara!

Tidigare ikväll var jag i Örebro och träffade Marko. Helt sjuuuukt länge sen vi sågs! Och nu överdriver jag inte ens, för vi kom fram till att senaste gången vi sågs ”planerat” var nog ganska precis 8 år sen… Efter det har vi sprungit på varandra ett fåtal gånger. Senast vi planerade att ses var för 2 år sen, men då rann det ut i sanden av okänd anledning. Men nu äntligen, det var verkligen på tiden. Grymt kul att ses! Mycket träningsprat blev det. Konstigt hur saker och ting förändras. Då för hundra år sen när vi bodde ihop var det ingen av oss som tränade med någon som helst regelbundenhet, och nu har vi suttit i flera timmar och pratat cyklar och klassikerlopp. Kul!

Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att min bättre hälft kommer hem från biobesöket. Jag är trött som få, så det tar nog inte många minuter innan jag snarkar sött(?)…roslagsvåren 2013