Etiketter

, , , ,

Gympasset i morse gick riktigt bra och över förväntan med tanke på förberedelserna (fyror på kvällen och sen bara 5 timmar sömn innan det var dags för gymmet). Fem timmar är lite i minsta laget. Tack och lov var jag utvilad sedan natten innan, så en natt med för lite sömn brukar jag klara av. Eller nu för tiden klarar jag av väldigt mycket mindre sömn än vad jag gjort tidigare, då jag krävde 8 timmar för att klara mig igenom eftermiddagen. Nu är jag rätt nöjd med både 6 och 7 timmar. Däremot är det inte särskilt bra ur träningssynpunkt att sova för lite. Återhämtningen blir lidande och risken att bli sjuk ökar. Och det är ju rätt viktiga saker när man tränar, att man hinner återhämta sig och håller sig frisk. Men i natt blev det alltså lite för få timmar. Får ta igen det imorgon.

Men passet då? Maxstyrka 4 set à 4 repetitioner. 4 övningar (det är mycket fyror nu…) : Benpress, hamstringscurl i cablecross, höftböjarcurls i cablecross och marklyft. Det kändes som att jag verkligen lyckades maxa i alla övningarna idag. Framförallt i marklyften eftersom jag bara klarade 3 reps i sista setet, sen rätade fingrarna ut sig och jag tappade stången. Det är alltså rätt mycket mina underarmar som begränsar mig där. Men nu känner jag mig väldigt mosig i benen, så de fick sitt de också. Cykelpendling till jobbet idag också. Jag har ju så långt. Det tar ju närmare 5 minuter (eller ja kanske 3). Men det kändes i benen.wpid-20140306_073031.jpg

Nu sitter jag och väntar på att ICA ska öppna så jag kan åka och handla. Det är brunchdag på jobbet idag, jag är ansvarig inköpare och jag är huuuuungrig!!