Etiketter

, ,

Igår kväll hade jag och Per dragit ihop en mek-nybörjarkurs för alla intresserade Noracyklister. Vi höll det basic eftersom alla inte hade bytt slang någongång så började vi där. Sen fortsatte vi med lite växel- och bromsjustering, rengöring och annat smått och gott som kan vara bra att kunna om man har en landsvägscykel. Per höll i själva utlärandet och jag tänkte sköta kaffekokandet och  ta lite sköna bloggbilder. Kaffekokandet hjälpte mamma och Ann-Britt till med och fotograferandet glömde jag helt bort när vi drog igång. Så med andra ord gjorde jag inte mycket nytta alls, mer än förgyllde kvällen med min närvaro. Men därför får ni inga bilder. Det var iallafall en väldigt uppskattad kväll och jag ser fram emot våren när nybörjargruppen kan få komma ut på vägarna och träna klungkörning!