Etiketter

, , , ,

Äntligen har jag bestämt mig – jag åker! Det blir toppningsläger med CK08 RoH i Spanien v.20. Det kommer bli galet skoj! Har sen inte toppformen infunnit sig inför Vätternrundan (v.24) och SM (.v25), då får jag nog helt enkelt skylla på vallateamet. Eller öka på allergimedicinen. Nåja, det blir ett senare problem.

Eftersom det är första gången min cykel får följa med ut på resa (jag har alltid hyrt cykel tidigare), så har jag beställt en transportväska idag. Först tänkte jag hyra en väska, men det känns inte så smidigt om man inte bor i en storstad där de hyr ut cykelväskor. Hittade en EVOC till ”bra” pris, så jag slog till på den. Det lär väl bli fler resor med cykel så den kommer nog till nytta längre fram också.

EVC0001Vi åker till Spanien med JoFre sport. Vill du också åka på ”Toppningsläger inför Vätternrundan”? Kolla in här!