Etiketter

, ,

Idag är det ju en sån där vilodag. Och igår var en sån där dag när jag skulle ha kört maxstyrka. Nu blev det inte riktigt så. Jag var inte så sugen på att gå upp tidigt igår, så jag sa åt Per att han kunde köra på morgonen och att jag skulle ta gymmet på kvällen istället. Eftersom tjejerna är hemma så kan vi inte träna samtidigt. Och eftersom jag inte gillar att trängas med folk när jag ska gymma, så var planen att åka ner vid 20.30 igår kväll. Det är en väldigt dålig plan. Medan jag väntade på att Ida skulle somna så satte jag mig i soffan med Ikeas köksplanerare. Vi är inte riktigt på det klara med hur köket ska se ut efter ombyggnaden. Nästan, men inte riktigt. Så vad hände tror ni? Tog jag mig till gymmet tror ni? Nä, såklart inte. Däremot lyckades jag faktiskt ta mig i säng skapligt tidigt och fick ändå åtminstone drygt 6 timmars sömn innan klockan ringde och jag fick åka till gymmet på vilodagen istället.

Försökte mig på att öka vikterna litegrann, men det ville sig inte riktigt. I marklyften är det i första hand underarmarna (greppet) om inte pallar så mycket mer, men jag är även lite rädd om ryggen när det blir för tungt. Fast å andra sidan så försökte jag öka med 10 kg, hade kanske gått om jag hade nöjt mig med 5 kg extra… Men men, det får bli nästa vecka!

Glömde förövrigt ta den obligatoriska selfien imorse, så ni får nöja er med en random sötbild.

Rufsan och jag läser tidningen i sängen

Rufsan och jag läser tidningen i sängen