Etiketter

, , ,

Igår kväll körde jag fyror på trainern. Ingen kan peppa som Britney: ”You better work bitch! Now get to work bitch!” Jaja, bara att kämpa på… Jag har varit sjukt trött på mornarna den här veckan. Och igår kväll var jag inte ett dugg sugen på att sätta mig på trainern. Efter en eftermiddag på Lek&Buslandet vill man gärna lägga sig och sova när tjejerna somnat. Men då kan Britney vara bra att ha. När jag kör hårda intervaller är musiken A och O för att jag ska fixa det. Jag vill ha högt tempo, dunkadunka i alldeles för hög volym rakt in i hörselgångarna under intervallerna. Inget en örondoktor skulle rekommendera, men det hjälper mig att lyfta mig det där lilla extra. Igår var det alltså Britney’s Work B*tch som fick dra ett tungt lass. Till sin hjälp hade hon också Style of Eye (Kids) som till och med fick gå två intervaller, samt Contiez med Trumpsta. Och de gjorde ett bra jobb! Jag hade lite teknikstrul, vilket gjorde att jag var tvungen att köra utan trainerroad. Dessutom glömde jag starta Garmin de första tre minuterna av uppvärmningen, så jag har olika siffror på olika ställen. Men intervallerna är ju det viktiga och där lyckades jag hålla samma effekt under fyrorna som jag brukar ha när jag kör 3-minutare, så det är ju positivt! Det går åt rätt håll inför säsongen.

Min lilla paincave i vardagsrummet - allt som krävs för en stunds smärta och lidande

Min lilla paincave i vardagsrummet – allt som krävs för en stunds smärta och lidande (och ja, jag brukar ställa ner cykeln innan jag cyklar på den)