Etiketter

, , ,

Idag har varit en rätt soft dag. Slutade 13.45 som vanligt när tjejerna är här. Vi åkte direkt till simhallen tillsammans med Tindra, Lukas och Camilla. Var där och bara mysbadade (förutom Ida och Lukas som tog simmärken), bastade och hade det skönt. När vi kom hem uppstod den vanliga krissituationen när man kommer hem lite för sent, barnen är trötta, hela familjen har lågt blodsocker och man ska försöka trolla ihop middagen. Det löste sig och lugnet lade sig åter.

Ha alltid en banan i beredskap!

Ha alltid en banan i beredskap!

När tjejerna somnat rätade jag ut en del frågetecken med Isak. Det kändes bra, onödiga missförstånd är aldrig bra. Sen hade jag dagens träning kvar också. Ett på pappret lätt pass som ”bara” består av MAQ- och stabilitetsövningar, men som ger mig lika oväntat mycket träningsvärk varje gång. Avslutade kvällen med att inviga min nya foamroller – A.K.A en sån där sak man masserar sig själv med.

Det är jag som är rulle...

Det är jag som är rulle – skumrulle…