Etiketter

,

Superlugn vecka väntar. Det känns ju knappt som om jag ska träna någonting alls. Hela 3(!) vilodagar. Men jag gissar att mina ben kommer uppskatta det, det går ju inte att ösa på max hela tiden. Det här blir en sån där vecka när kroppen får en chans att bygga upp sig. Och det passar ju utmärkt när jag har mina småtroll hemma i veckan.

Dessutom får jag lite extra tid över till husrenoveringsprojektet. Idag har jag rivit bort tre av sju dörrar. Toalettdörrarna fick jag inte ge mig på förrän vi har tid att sätta in de nya dörrarna. Detaljer detaljer…

Det kommer bli så bra när allt är färdigt framåt vintern...

Det kommer bli så bra när allt är färdigt framåt vintern!

Men veckans träning var det ju!

Måndag: Vila

Tisdag: Styrketräning (MAQ+stabilitet)

Onsdag: Trainer (4×4″/4″)

Torsdag: Gym (maxstyrka ben)

Fredag: Vila

Lördag: Vila

Söndag: 3 timmar distanspass (cross)

Totalt: 6 timmar