Etiketter

, , ,

Fyra timmar distans idag. Eftersom jag har beredskap är det inte jätteroligt med distans. Anledning? Jag måste hinna cykla hem igen på 30 minuter, vilket begränsar en aning. Jag skrapade iallafall ihop drygt 2 timmar utomhus. Det fina i kråksången var att första 1½ timmen hade jag lön (komp dessutom)! Hann nämligen med att åka på en snabbutryckning imorse innan jag stack iväg och cyklade. Men varje utryckning ger minst tre timmar betalt. Så jag kände mig lite som ett proffs när jag på tungcrossen med dubbdäck susade fram i kantvinden i… ja säkert hela 22km/h.2014-02-23 10.20.38

När jag tröttnat på att syna grannskapet åkte jag hem och parkerade crossen, slängde ihop lite fika (för det är ju ett måste när man kör distans) och satte mig sedan på trainern och fortsatte trampa. Tänkte att det här kommer ju gå så snabbt och lätt; fika, lite serier på tv:n och inte ens två timmar att fördriva. Fel fel fel. Fikat tog slut för snabbt, sittbenen klagade och det är trots allt rätt svårt att koncentrera sig på tv:n även när det är ett lugnt distanspass. Men jag tog mig igenom det och efter ca 10 timmars träning den här veckan känner jag mig nu redo för vilodag imorgon.

Det vankas finfika på café Gästgivarevägen!

Det vankas finfika på café Gästgivarevägen!