Etiketter

, , ,

Grattis Finland! Och framförallt Grattis Teemu! Jag hade ju gärna sett att han hade fått avsluta med ett OS-guld. Men han avslutade åtminstone med flaggan i topp. Om jag fick önska fritt så skulle jag gärna vilja att han avslutade sin karriär med en säsong i Sverige. Förslagsvis i FBK. Då skulle lyckan vara gjord. För drygt 15 år sedan (helt otroligt att det är så länge sen) förälskade jag mig i den mannen. Jag började hålla på Finland i hockey, jag samlade på alla artiklar som publicerades om Teemu, jag hade en hemsida om honom (man skulle ha det i slutet av 90-talet). Sista året på gymnasiet skrev jag mitt specialarbete om honom. På senare år har jag inte lagt fullt så mycket tid på att (för)följa honom, jag tror det blir så när man blir vuxen… Men han är och kommer alltid vara mitt frikort 😉 Och han är och förblir en grym hockeyspelare trots sin numera ganska höga ålder. Är ni minsta hockeyintresserade borde ni se dokumentären om honom. Men nu har han alltså troligtvis gjort sin sista match i finska tröjan. Betyder det att jag måste återgå till att hålla på Sverige i hockeyn? Troligtvis inte. En gång ett lejon alltid ett lejon. Och ja, det är förmodligen nåt fel på mig. Det bjuder jag på.

Den här fina tröjan förgyller väggen på mitt kontor

Den här fina tröjan förgyller väggen på mitt kontor

Filmtips!

Filmtips!

Ja just ja, jo jag har tränat idag också. Två gånger. Men det får bli ett separat inlägg.