Etiketter

Just nu känner jag att livet och tiden springer ifrån mig en smula. Jag tappar liksom glädjen i det jag gör och har ingen större lust med någonting alls för tillfället. Så vill jag inte ha det. Därför tänker jag ta en paus från en del saker som tar lite för mycket av min tid och energi utan att ge tillräckligt mycket tillbaka. Bloggen är en sån sak. Jag älskar att skriva, men på senaste tiden har det mer blivit ett måste. Blogginläggen tar form i huvudet under dagen, men eftersom jag inte har tid att skriva dem direkt så blir det ett måste senare under dagen/kvällen när jag egentligen inte heller har tid, vilket avspeglar sig i inläggen som inte alls blir så spontana som de borde bli.

Facebook (eller telefonen/att vara uppkopplad i största allmänhet) är en annan sak som tar tid. Även om jag inte sitter på facebook några längre stunder varje gång, så är det alldeles för lätt att klicka på appen i telefonen (ofta av ren ovana), så fort man inte orkar eller har lust att göra nåt annat som borde göras. Eller känna att man måste kolla vad nån svarade när det plingade till, vilket gör att man avbryter det man höll på med, vilket i sin tur leder till att man tappar flowet i det man skulle göra. Därför har jag nu loggat ut. Jag har känt en längre tid att jag skulle vilja ta bort mitt fejjan-konto, men eftersom de flesta av mina cykelvänner inte finns i min totala närhet och all kommunikation sker på fb, så blir det mer eller mindre ett måste att finnas kvar där. Däremot måste man faktiskt inte vara inne och kolla där varje dag om någon har skrivit någon viktig info om cykelträningar etc. Informationen är sällan så akut.

På det här sättet hoppas jag att jag ska hitta tillbaka till det roliga i allt, för jag får panik när jag känner hur allt bara rinner genom fingrarna på mig. Tiden snurrar på för fort och jag vill bara sätta ner foten och få den att stanna.

Så, hejdå på en stund bloggen! Jag återkommer när jag har nåt kul att skriva och tiden att göra det utan att göra det på bekostnad av något annat. timeout