Etiketter

, ,

Vad skönt det är att sitta i soffan, dricka kaffe och kolla på OS. Ännu skönare är det att sitta här och redan ha klarat av dagens träning och ha hela dagen framför sig – helt oplanerad.

Dagens träningspass var inte särskilt ansträngande heller. 30 min simning i lugnt distanstempo. Det innebär att jag får hålla mig till tantsim, annars skjuter pulsen i höjden och mjölksyran sprutar från första simtaget. Dessutom skulle förmodligen någon komma och försöka livrädda mig ganska omgående. Inte särskilt effektiv distanstempoträning med andra ord. Så bröstsim fick det bli. Skönt med lite lågintensiv träning som omväxling.

Fast det allra bästa med dagen är att halsontet är borta och jag känner mig pigg igen! Jippie!! Så imorgon vankas det 3 timmar lugn distans på crossen. Det ska tydligen regna hela dagen, så det kommer krävas en del mental uppladdning för det passet…planering