Etiketter

, ,

Jag hade planerat att ta dagens löptur på lunchen. Men ju närmare lunchen kom, desto mer sjönk mitt blodsocker (trots att jag laddade med en banan i förebyggande syfte), jag blev hungrig, det regnade ute och ja ni vet – det blev ingen löptur. Anledningen till att jag skulle ta den på lunchen var det där med tidsbristen. I morse behövde jag sova (uppenbarligen, eftersom vi dessutom försov oss) och på kvällen hade jag en massa annat inbokat.

Efter jobbet satte jag igång att baka. Per fyller år i morgon, så då måste det ju finnas lite fika att bjuda på utifall att nån skulle få för sig att titta förbi. Annars får vi ju offra oss på fikat själva, så det brukar ju lösa sig. Dessutom kom Marit och killarna över och umgicks lite samtidigt som jag bakade. Jag började mer och mer tvivla på min kvinnliga förmåga att göra flera saker samtidigt, men tillslut hade jag både lyckats få till bullar och morotskaka och även lite kvällsmat.

På kvällen hade Noracyklisterna möte för att prata ihop oss lite om framtiden. Jag är lite kluven. Grunden i klubben ligger i MTB, eftersom alltihopa startade med våra fina MTB-leder. Men varken jag eller Per kör ju MTB. Det lilla som händer kring landsvägscykling i klubben är det vi som håller i. Jag önskar verkligen att jag hade superduper mycket extra tid för att göra allt det jag tycker är så kul. Jag vill hålla nybörjarträningarna som jag så smått har börjat med, jag skulle jättegärna träna småbarnen i MTB (så länge jag klarar mig med en cross), jag vill ordna och fixa och grejja och framförallt så vill jag ju helst av allt cykla. Men allt detta tar ju tid. Och som för alla andra så är tid en bristvara även för mig. Så för att vara egoistisk så ”ger” inte klubben mig som landsvägscyklist någonting alls, den bara ”tar” av min tid som jag annars skulle lägga på att cykla själv. Jag är med i andra större cykelklubbar, där fler är med och driver och hjälps åt, det är mer lättjobbat då. Samtidigt så är det kul om Nora kan ha en cykelklubb och kan få fler ungdomar att börja cykla och då måste ”alla” ställa upp och hjälpa till. Ja, som sagt, jag är kluven. Och det här inlägget känns lite luddigt och flummigt… Sorry.

Hur som helst. Jag skulle ju springa idag. Det har jag gjort nu. Vilket innebär att det kommer bli en sen kväll, för nu är klockan redan över tio och jag måste stretcha och duscha innan jag lägger mig. Imorgon ringer klockan redan 4.15 igen. Gymtime!2014-02-12 21.35.11