Etiketter

, , , ,

Jaha den där tjocka halsen jag vaknade med i morse vill inte ge med sig. Större delen av dagen har tillbringats i solstolen, vilket iochförsig inte heller är så tokigt men inte riktigt det jag är här för att göra. Sen körde jag lite corestyrka med boll i 45 minuter bara för att göra något. Sen tog jag en promenad ner på byn och handlade presenter till mina småtroll. När jag kom hem igen var jag helt färdig. Har haft ryggläge i soffan mer eller mindre hela kvällen. Camilla bjöd på riktigt god Jambalaya och vi livestreamade Mello på datorn, medan resten av laget gick ut och käkade på restaurang. Snacka om att de gick miste om nåt! Nu tror jag snart att det är läggdags, klockan börjar ju närma sig nio. Jag hoppas kunna sova bort det onda till i morgon så jag får avnjuta vår sista heldag här på ön på cykeln istället för i sängen.
image

image

image