Etiketter

, , , , ,

Idag har vi kört första riktiga passet på Gran Canaria. Fyraminutersintervaller i testbacken. Det var jobbigt. Punkt. Dessutom var jag tydligen för dålig på att vila mellan intervallerna. Så det får bli en läxa att ta med sig till nästa tillfälle. Nu är det ju rätt svårt att köra så mycket saktare än vad jag gjorde, tyckte jag åtminstone. Backen var rätt lång och seg. När vi kom upp och hade samlat ihop oss och återhämtat oss lite så var det kurvtekniken som skulle slipas på nedför berget. Idag började jag komma riktigt bra överens med cykeln så flowet infann sig faktiskt. Efter det tränade vi lagtempo. Det var dagens roligaste. Kanske för att jag helt plötsligt kände mig på hemmaplan, fick SubXX-feeling och allt gick så lätt. Skönt var det iallafall!

För att få ihop våra fyra timmar som var planerade så fick vi ta en extrasväng. Vi åkte till Maspalomas och fikade innan vi cyklade kustvägen hemåt. Väl vid vår hemmarondell så hade vi fortfarande 15 min kvar till våra 4 timmar, så några av oss tog ytterligare en liten sväng. Benen kändes kanon och det var skönt att faktiskt ha lite krafter kvar när jag kom hem.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image