Etiketter

, , , , ,

Idag gjorde vi ett mindre uppror mot vårt träningsschema. Planen var alternativträningsintervaller på förmiddagen (4×4+4). Jag tänkte träna cykling som omväxling, eftersom jag fortfarande har träningsvärk i vaderna efter löpningen i lördags och simning fortfarande innebär någon effektiv träningsform för mig. På eftermiddagen skulle det köras ett rullpasset med lite trampteknik. Det slutade med att vi slog ihop passen och körde samma runda som igår. Dvs fyror uppför testbacken. I de första två intervallerna hade jag lite svårt att motivera mig, men sen kom jag och Majken igång med nåt bra pushnings-samarbete och då släppte det lite. Idag var jag dessutom betydligt bättre på att vila emellan intervallerna. Bara en sån sak. Tänk att man ska behöva lära sig vila!

När vi kurvtränat oss ner för berget följde 2×12 minuters enbensträning. Med blandat resultat. Efter det blev vi fikasugna och drog vidare till Maspalomas. Där höll det på att bli lite otrevlig stämning när vi råkade sätta oss på fel café och jag inte skulle få en likadan våffla som jag åt igår och som jag hade sett fram emot. Det löste sig genom att de andra fick vika ner sig och byta café… Man tar inte en sån diskussion med en hungrig Sandra. När vi rullade ut ur Maspalomas började det kurra i min mage igen. Det blev en lång resa hem. Jag kunde liksom inte riktigt fokusera på nåt annat än att vara hungrig. Jag hade det riktigt tufft i de sista två långa uppförsbackarna hemåt. Sen dess har jag ätit. Och med tanke på att vi ska köra fem timmar distans imorgon, så ska jag nog gå och ta något att äta nu…

20140205-214414.jpg

20140205-214448.jpg
Muppträning pågår…

20140205-214457.jpg
Camilla var ner och kände på asfalten idag. Som tur var gick det bra!

20140205-214505.jpg