Etiketter

, , ,

Man lär sig mycket nytt när man är på träningsläger. Redan igår på den första dagen lärde jag mig nåt väldigt viktigt. Nämligen hur man spelar ”Spank the Monkey”. Eller lärde och lärde. Majken och Marika lärde oss grunderna i ett spel som har spelregler som låter som att någon sitter och hittar på vartefter. Men kul var det!

I övrigt inledde vi gårdagen med tårta till frukost, eftersom Majken fyllde år. Bra början på dagen! Sen handlade vi, hämtade våra hyrcyklar och stack iväg på ett litet rullpass. Lugnt och fint i bergen. Uppför uppför uppför. Riktigt skönt och lugnt tempo. Tyvärr har jag världens bredaste styre på hyrcykeln (Cannondale envisas tydligen med att ha 42-styren på sina cyklar, även på en 48-ram), så nedför känns det inte alls bra. Jag hoppas jag vänjer mig och får till en bättre kurvteknik, för det sköna flowet jag fick in på Mallis förra våren är inte inom sikte just nu.

Kvällen avslutades på restaurang i Maspalomas tillsammans med ett gäng andra cyklister, totalt var vi 13 stycken, vilket verkade ställa till en del problem för servitörerna. Men jag tror alla blev mätta tillslut.
image

image
Världens bredaste styre på världens minsta cykel…

image

image

image

image

image

image