20140203-084740.jpg

Det blev en sen kväll igår. Vi blev tack och lov inte mer än en timme försenade från Arlanda igår. Men en nästan 6 timmars flygtur, hämta bagage, leta reda på hyrbilen, packa hyrbilen överfull och sen köra till samt leta reda på lägenhetskomplexet vi skulle bo i, det tog lite tid. 01.00 släckte vi lampan och somnade ganska snabbt. Jag har sovit lite halvtaskigt i natt. Det är bara ett täcke i sängen, det är jag inte van vid. Jag vill ha ett eget täcke. Det är jättemysigt när man kryper ner, men sen sover jag dåligt eftersom jag är rädd att jag ska roffa åt mig hela täcket. Men övning ger färdighet, så jag vänjer mig nog snart.

Snart ska vi knalla över till våra kära lagkamrater som dagen till ära bjuder på frulle. Sen ska det handlas och hämtas hyrcyklar innan det blir dags för första rullpasset i sooooolen!!