Etiketter

, , ,

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Det mesta är färdigt inför morgondagens avresa. Sista träningspasset i vinterväder på en dryg vecka  avklarat. 6,5 km löpning blev det. För att inte ha sprungit på länge så kändes det ovanligt lätt och bra. Det blev ju ganska mycket mer tungsprunget pga all lössnö som ligger på vägar och cykelbanor, men all träning är ju bra träning…

I övrigt vältrar jag mig i mina listor. Jag hatar att packa utan lista. Och listan ska helst skrivas nån vecka i förväg åtminstone, så jag har möjlighet att komplettera med saker jag vaknar mitt i natten och kommer på att jag måste ha med mig. Knäpp? Javisst! För tillfället har jag 5 listor i omlopp:

  1. The Packlista, den stora kompletta listan med allt jag ska ha med mig. Den har nu krympt en aning till lista nr…
  2. dvs det som är kvar att packa av det som stod på lista nr 1. Såna saker som jag inte kan packa förrän jag gjort mig iordning imorgon bitti, som tandborste och sånt.
  3. Listan på saker som tjejerna ska ha med sig till sin pappa. Den är ganska kort, men det är desto viktigare saker som står på den. Som Idas skidor eftersom hon ska åka lilla Vasaloppet under veckan när vi är borta. Och Sagas snutte som brukar vara hemma hos pappa, men som hade råkat komma med till dagis och nu alltså kommer krävas om pappan inte ska få ett helskotta vid läggdags imorgon.
  4. Sen har ju hunden en del saker han behöver ha med sig hem till Linda. Han brukar oftast inte få en egen lista, men efter att ha glömt bajspåsar en gång så tar jag det säkra före det osäkra.
  5. Till sist har vi listan på saker som ska göras innan vi åker imorgon, typ ta ut soporna och sätt igång diskmaskinen.

Jag vet att det här verkar lite överdrivet, men det hjälper mig att i lugn och ro somna och sova gott i natt, i trygg förvissning om att jag inte kommer glömma nåt alltför viktigt imorgon. Och jag vet att det mesta man glömmer går att köpa på plats, men det känns så onödigt bara. Roligare saker kan man ju göra för pengarna, än att handla saker som man redan hade hemma.

Over and out!

Packad och nästan klar

Packad och nästan klar

Pimpade tånaglar såklart!

Pimpade tånaglar såklart!