Etiketter

, , , , , ,

Igår körde jag sista trainerpasset på ca 2 veckor. Det kändes skönt. Inte själva passet, för det var fruktansvärt jobbigt. Men det var väl liksom det som var poängen misstänker jag. Under passet kändes det rätt ok, även om det som sagt var fruktansvärt jobbigt. Men några minuter efter att jag slutat trampa var jag tvungen att lägga mig ner och illamåendet sköljde över mig. Låg still en stund och sen såg jag till att dricka den obligatoriska oboyen med tillhörande rostade mackor. Sen var jag back in buisness! Tillräckligt länge för att duscha och ta mig till sängen åtminstone.

8 timmar senare var det dags för nästa pass. Men den här gången på gymmet. Även det sista gången på ett tag. Speedade upp lite, drog ner på vilan mellan cirklarna och lyckades faktiskt kapa tiden en del. Hade lite tidspress eftersom Per var hemma med tjejerna och väntade på sin tur att åka till gymmet. Bra känsla i kroppen idag, men fokuset var inte 100%-igt. Trots det har jag iallafall ökat vikterna en del i de flesta övningarna sedan jag påbörjade programmet för 7 veckor sedan. 12034Just nu längtar jag faktiskt en hel del efter det här. Att cykla snabbt, säkert och snyggt tillsammans med SubXX:orna. Den här bilden på tre av mina lagkamrater från SubXX Team Bianchi, Fiona, Amélie och Sara, ger grymma glädjepirr i magen. Ren och skär cykelglädje!