Etiketter

, , ,

Skön vilodag idag. Extra skönt när man får ligga kvar i den varma goa sängen när den bättre hälften kliver upp för att åka till gymmet!

Efter jobbet åkte jag och småbrudarna till simhallen tillsammans med mamma. Vi plaskade, bollade och simtränade om vartannat. Jag passade på att öva bensparkar, flyt- och crawlteknik, andning och sånt där annat som jag hade tänkt bli bättre på. Varje bit för sig går rätt bra, men försöker jag kombinera så blir det pannkaka. Men skam den som ger sig… Ida är som en fisk i vattnet och nu när inte Linda var med och kunde säga vad jag gjorde fel, så kom helt plötsligt tekniktips från Ida. Whaaaat?! Ska min 7-åring lära mig simma? Ja tydligen. Saga hon kämpar på med simtekniken hon också. Hon fixar att simma 25 meter, men benen sjunker gärna lite för mycket så hon får slita i onödan. .facebook_468308739

När man har vilodag hinner man med en massa annat också. Planer smids. Jag vänder och vrider och funderar. Vill jag? Kan jag? Vågar jag? Borde jag? osv. Tiden får utvisa helt enkelt. Hinner dessutom fixa med lite kostupplägg som jag har lovat vänner att hjälpa till med. Det är grymt kul, men det tar ju tid det också. Nån som har lite tid att låna ut?